Voorlichtingsbijeenkomst over koken met een beperking

Koken met een beperking! Welke hulpmiddelen zijn hier voor? Kom naar de gratis voorlichtingsbijeenkomst op donderdag 16 november van 14.00 tot 15.30 uur in Ouderencentrum Vogelsanck (Cookstraat 27A, Heerlen).

Door ouderdom, ziekte of een ongeval kunnen we te maken krijgen met lichamelijke beperkingen. Hierdoor wordt het moeilijker om zelf je maaltijd klaar te maken, denk maar aan het openen van potjes of het snijden van ingrediƫnten.
Debby Bosch, vrijwilliger in het ouderencentrum Vogelsanck, heeft dit zelf ook ervaren. Debby laat tijdens de bijeenkomst zien welke hulpmiddelen zij gebruikt bij het bereiden van een maaltijd.
Ellen Thewissen, ergotherapeut van de praktijk van Bram Coenen, vertelt welke hulp een ergotherapeut kan bieden en welke hulpmiddelen je kunt gebruiken bij ziekten als reuma en Parkinson.

Wilt u ook komen? Meld u zich dan aan uiterlijk 13 november aan bij Marlies Heijnens van ouderencentrum Vogelsanck door te bellen naar 0621208953.

Deze activiteit wordt georganiseerd door Ouderencentrum Vogelsanck van Alcander met ondersteuning van de gemeente Heerlen.